soundcloud plays

Ben jij beginnend muzikant en wil jij jouw Soundcloud account op laten vallen? Of zit je al langer in de muziek en wil je jouw plays een boost geven? Dan is het interessant om te kijken naar de optie om Soundcloud Plays te kopen. Door het kopen van Soundcloud Plays zullen je streaming nummers omhoog schieten en kun je online al snel opvallen. Ben jij benieuwd hoe je deze koopt, waar het goed voor is en welke addertjes er onder het gras zitten? Lees dan snel verder!

Waarom zou je Soundcloud Plays kopen

Het komt je vast niet onbekend voor: je bent net online begonnen met muziek maken en het aantal plays valt tegen. Andere artiesten halen binnen een dag duizenden plays, terwijl jij je best doet om net op de honderd te komen. Gelukkig kun je hier iets aan doen, zonder te veel moeite. Door het kopen van Soundcloud Plays zal je online status worden vergroot. Wanneer je immers meer plays hebt, zullen nieuwe, echte mensen eerder jouw kanaal aanklikken en jouw muziek aanzetten. Zo vergroot je door het kopen van plays dus ook jouw online, muzikale netwerk. Het is dus logisch dat veel artiesten dit als onderdeel van hun marketingstrategie hebben!

Hoe kom je aan Soundcloud Plays

Er zijn verschillende websites waar je Soundcloud Plays kunt kopen. Hoe meer volgers je wil, hoe meer je betaalt. Via sommige websites zijn er ook bepaalde pakketten die je kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld duizend plays kiezen of honderd internationale volgers. Ook kun je kiezen hoe je je plays verdeeld wilt hebben. Wil je één nummer een boost geven, dan kun je veel plays voor dat ene nummer kiezen. Als je juist je hele kanaal een boost wilt geven, kun je beter investeren in bijvoorbeeld meer volgers of Soundcloud likes.

Pas op voor addertjes onder het gras

Het kopen van Soundcloud plays is dus een fluitje van een cent. Wel is het goed om een aantal zaken in de gaten te houden, zodat het niet te veel opvalt dat je al je plays hebt gekocht. Zo is het belangrijk om een goede balans te hebben in de verhouding plays en volgers. Wanneer je bijvoorbeeld maar tien volgers hebt maar wel tweeduizend Plays op je laatste nummer, dan val je al snel door de mand. Let ook op voor welke periode je Soundcloud Plays koopt. Op sommige sites koop je namelijk Plays voor een maand. Na die vier weken zullen je Soundcloud Plays ook weer verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Investeren in jouw muziek

Door het kopen van Soundcloud Plays doe je een investering in jouw muziek. Je promoot je pagina en geeft je nummers een boost. Zo kun je jezelf als beginnend artiest op de markt zetten. Je kunt plays, likes en volgers makkelijk online kopen voor verschillende prijzen. Let wel op dat de verhoudingen in je account tussen plays, likes en volgers altijd in balans is en houd rekening met het termijn waarvoor je de plays koopt. Met deze tips, ben jij klaar om jouw muziek online te gaan promoten door te investeren in Soundcloud plays!

Door admin