Ook een beginnende ondernemer kan voordelen ondervinden aan een leaseauto. Je vraag je misschien als beginnend ondernemer af, of je dan wel direct een auto kunt leasen.

Ben je van plan om binnenkort je eigen bedrijf te starten, of ben je net als ondernemer begonnen? Er komt een hoop regelwerk bij kijken zoals bijvoorbeeld een KvK-nummer en je hebt een zakelijke rekening nodig. Lees hier nog meer wat je allemaal moet regelen bij het opzetten van een bedrijf. Een bedrijfsauto kan voor een beginnende ondernemer nogal een stresspuntje zijn. Een nieuwe auto kan namelijk een behoorlijke investering zijn. Dit kun je er misschien nu even niet bij hebben.

Een passende oplossing hiervoor kan een leaseauto zijn. Hieronder lees je meer over het leasen van een auto als beginnende ondernemer.

Kun je direct een auto leasen als ondernemer?

Een nieuwe auto kopen voor je bedrijf kan een behoorlijke uitgave zijn. Dit geldt helemaal als je pas bent begonnen als nieuwe ondernemer. Je hebt wel een bedrijfswagen nodig, maar je hebt het geld er niet voor om deze nu aan te schaffen?

Leasen via LeaseParcours.nl is dan een goede optie. Zo heb je geen grote uitgave in 1 keer en hoef je je minder druk te maken om alle onzekerheden. Als startende ondernemer kun je toch te maken krijgen met onzekerheden. Je weet immers nooit hoe de zaken er over een jaar voorstaan, of je genoeg klanten hebt, of jouw bedrijf groeit of juist niet?

Met een leaseauto heb je geen lange termijn verplichting. Je kunt rustig afwachten en profiteren van de flexibiliteit van een leaseauto.

Auto leasen zonder aanbetaling

Wil je direct in een goede bedrijfswagen rijden waarmee jij altijd goed voor de dag komt? Jouw bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf.

Als beginnende ondernemer kan het lastig zijn om een dergelijke uitgave in 1 keer te doen. Bovendien heb je nog geen zekerheid over de toekomst. Misschien kun je de uitgave over een jaar makkelijk doen of ben je over een jaar misschien wel van gedachten veranderd.

Een optie die voor elke ondernemer haalbaar is, is een tweedehands auto leasen waarbij je geen aanbetaling hoeft te doen.

Door admin