website laten maken

Een goede website is belangrijker dan ook. Als je nog geen website hebt, kunnen klanten je niet vinden. Maar ook als je wél een website hebt, kan deze je zakelijk in de weg zitten. Een verouderde website doet soms meer kwaad dan goeds.

Een website is niet alleen onmisbaar, je moet hem ook af en toe vernieuwen. Doe je dat niet, dan verlies je marktaandeel aan je concurrenten die het belang van een goede online aanwezigheid wel op waarde schatten.

Hoe herken je een professionele website?

Een professionele website is meer dan een verzameling tekst en foto’s. Webdesign bepaalt de indruk die je op je bezoekers achterlaat. Ondernemers die kosten willen besparen kiezen weleens voor een gratis design.

Helaas biedt dat onvoldoende mogelijkheden om de website echt op maat te maken. Een professionele website heeft een vormgeving die past bij de rest van je bedrijf. Een resultaatgerichte website heeft precies de functionaliteiten die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Hierdoor versterkt een op maat gemaakte website de uitstraling van je merk, en versterkt het je marketingstrategie.

Een website laten maken die goed vindbaar is

Op de achtergrond, onzichtbaar voor je bezoekers, gebeurt nog veel meer. Om je website goed vindbaar te maken voor bezoekers is SEO (Search Engine Optimalization) essentieel. Want wat heb je aan een mooie website als niemand er naar kijkt? Door een professionele website te laten maken kun je erop rekenen dat je website niet alleen mooi is, maar ook snel laadt en goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines.

Bij weCare Media gebruiken we speciale software om een zoektermen analyse te maken. We brengen in kaart welke zoektermen jouw potentiële klanten gebruiken. Die kennis gebruiken we om je website op meer dan 70 punten te optimaliseren voor Google. On-page SEO, heet dit.

Daarnaast zetten we stevig in op linkbuilding. Door andere websites naar jouw site te laten linken, stijgt jouw website in de zoekresultaten. Dit is een vorm van off-page SEO.

Zowel on-page als off-page SEO dragen bij aan een beter vindbare professionele website. Het is de combinatie van de twee die zorgt dat je één van de topposities in de zoekresultaten kunt veroveren.

Een professionele website is een resultaatgerichte website

Een goedbezochte website is leuk, maar als deze geen omzet oplevert heb je er als bedrijf niks aan. De online specialisten van weCare Media hebben verstand van techniek, maar belangrijker is dat we weten hoe je sales moet bedrijven. Het draait allemaal om conversie. Daarom richten we jouw website zo in, dat bezoekers veranderen in klanten.

Waarom weCare Media inschakelen om je website te laten maken?

Kies je voor weCare Media, dan kies je voor een professionele website. We maken gebruik van een gebruiksvriendelijk CMS dat maximale flexibiliteit biedt. Dankzij deze CMS is het bijhouden en actualiseren van je website een kleine moeite.

Onze websites zijn goed zichtbaar op elke device (smartphone, tablet, pc),voldoet aan de pricacy wetgeving (AVG) en is beveiligd tegen hackers en andere kwaadwillende. Doordat we bovendien (kosteloos) updates voor je website uitvoeren blijft je website altijd up-to-date en beveiligd.

Mocht er onverhoopt tóch een keertje iets misgaan, dan staat onze gratis telefonische helpdesk paraat om je te ondersteunen. In het ergste geval herstellen we je website vanuit de meest recente (dagelijkse) backup.

Al meer dan 450 ondernemers gingen je voor. Zij beoordelen ons met (gemiddeld) een 9,8. Wil je ook een website laten maken? We gaan de uitdaging graag aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of om de mogelijkheden te bespreken.

Door admin