Veel mensen die houden van reizen en het Afrikaanse content zullen op een zeker ogenblik overwegen om een bezoek te brengen aan Nairobi Kenia. Het moet dan ook gezegd dat deze stad een absolute parel is van formaat. Ondanks het feit dat je bij een vakantie in Kenia wellicht niet meteen staat te springen om veel tijd in de hoofdstad door te brengen kunnen we je alleen maar aanraden om ze toch een kans te geven. Doe je dat niet? Dan is de kans zeer groot dat je hier achteraf spijt van zal hebben. In ieder geval, wil jij graag te weten komen wat je nu exact van deze bestemming kan verwachten? Dan kan de informatie op deze pagina je daar heel wat meer over vertellen.

De internationale luchthaven van Nairobi Kenia

Het hoeft niet gezegd dat het merendeel van de reizigers die graag Kenia willen ontdekken ervoor kiezen om een vlucht te boeken naar dit land. Er zijn verspreid over het land verschillende internationale luchthavens terug te vinden. Het gaat hierbij om deze van Nairobi, maar daarnaast kan je hier eveneens vliegen op de luchthaven van Mombassa. Ondanks het feit dat er dus een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende internationale luchthavens moet het gezegd dat deze van Nairobi Kenia toch veruit de populairste en bovendien ook de vaakst aangevlogen is. Het merendeel van de vluchten vliegt dan ook op deze luchthaven. Bijgevolg hoeft het niet te verbazen dat deze plaats voor heel wat mensen de eerste kennismaking vormt met Kenia.

Welke eerste indruk kan je verwachten?

We kunnen van Nairobi Kenia zeggen dat het een absoluut zeer bijzondere stad is welke over verschillende gezichten beschikt. Om te beginnen is het natuurlijk zo dat je hier kan wandelen tussen verschillende niet onaanzienlijke wolkenkrabbers. Door de jaren heen is het centrum van Nairobi dan ook aanzienlijk gemoderniseerd. Bovendien werd er met de hulp van de Chinezen voor gezorgd dat er hier een uitstekende snelweg werd aangelegd die de stad eenvoudiger en vooral ook efficiënter heeft verbonden met andere delen van het land. Nairobi zorgt er echter verder eveneens voor dat je kan rekenen op een unieke mix van het stadsleven enerzijds en het natuurleven anderzijds. Enkele nationale parken liggen immers zowat haast letterlijk om de hoek.

Verblijven in Nairobi Kenia, zeker een aanrader

Nairobi Kenia staat er uiteraard ook om bekend over een vrij aanzienlijke toeristische infrastructuur te beschikken. Voor heel wat mensen is het dan ook goed om te weten dat je hier niet alleen een keuze kan maken tussen verschillende hotels, daarnaast zijn er ook heel wat appartementen en zelfs woningen in de buurt terug te vinden die worden verhuurd aan toeristen. Voor welke van de aangeboden mogelijkheden je finaal gaat kiezen is uiteraard geheel aan jou om te bepalen. Het spreekt voor zich dat je persoonlijke voorkeur op dat vlak een niet onaanzienlijke rol zal spelen. In ieder geval, heb je er altijd al van gedroomd om eens te verblijven in een Afrikaanse metropool en wil je graag die unieke mix hebben van de stad en het nationaal park om de hoek? Dan is het zeker een aanrader om een vakantie in Nairobi Kenia te overwegen.

Advies op maat nodig wat het beste bij jouw past? Vraag het aan de experts van Afrika Safari.

Door admin