Als je bent zoals de meeste mensen, gebruik je je MacBook waarschijnlijk voor alles, van werk tot ontspanning. Dus als er iets misgaat, kan het voelen als het einde van de wereld. Het eerste instinct is vaak om een nieuwe te kopen. Maar is dat echt de beste optie? Laten we eens kijken waarom MacBook reparatie voordeliger kan zijn dan het kopen van een nieuwe.

De kosten van een nieuwe MacBook

Een nieuwe MacBook kost tussen de 1000 en 2500 euro, afhankelijk van het model en de specificaties. En dat is alleen voor de computer zelf. Als je de kosten van accessoires en software meerekent, kom je uit op een investering van enkele duizenden dollars.

De kosten van de reparatie van je MacBook

MacBook reparaties kunnen variëren van 50 tot 600 euro, afhankelijk van het probleem, de reparatiekosten zijn nog altijd aanzienlijk lager dan wanneer je een nieuwe MacBook koopt.

Is het de moeite waard om je MacBook te laten repareren? Wij denken van wel! Niet alleen is het voordeliger dan het kopen van een nieuwe, maar in veel gevallen kan de reparatie snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Dus voordat je naar buiten rent om een nieuwe MacBook te kopen, breng je bestaande MacBook naar ons voor een diagnose. We laten je weten wat we kunnen doen om hem weer aan de praat te krijgen, en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Laat je MacBook repareren bij Fixers!

Door admin