Bij Toto is het mogelijk om voorspellingen te doen op sportwedstrijden. In Nederland is deze bookmaker de enige met een officiële licentie, om weddenschappen aan te mogen bieden. Spelers kunnen dit zowel online als fysiek doen. Het principe is iets makkelijker dan bij de meeste grote online bookmakers uit het buitenland. Bij Toto zet je doorgaans in op 1, 2 of ‘X’. De ‘X’ staat voor een gelijkspel, terwijl de ‘1’ staat voor winst thuisploeg, en de ‘2’ voor winst van het uitspelende team. Per speelronde en sport wordt aangegeven op welke wedstrijden je kunt inzetten.

Toto: onderdeel van Nederlandse loterijen

Deze binnenlandse bookmaker biedt nog veel meer aan dan alleen de 1, 2 of X. Fysiek bieden ze met name deze vorm aan, maar online hebben ze een vergelijkbaar aanbod ten opzichte van andere grote bookmakers. Een groot voordeel van dit platform is dat het spelaanbod, de spelregels en alle overige informatie in het Nederlands te vinden is. Makkelijker kan dus niet. De markets, zoals die in online gokken welbekend zijn, worden overigens wel met de Engelse term weergegeven. Dat is voor de meeste spelers echter geen probleem: de taal van online gokken is universeel en overzichtelijk.

Waarom kiezen voor deze Nederlandse bookmaker?

Toto is in de essentie niet heel verschillend van andere online bookmakers, maar je speelt wel bij een Nederlandse partij. Heb je eens problemen met je account of bijvoorbeeld met betalingen, dan is het prettig om te weten dat er een Nederlandse klantenservice klaar staat om je verder te helpen. Ook het creëren van een eigen account en het doorlezen van de voorwaarden is allemaal in de eigen taal, en dat maakt het een stuk eenvoudiger om bij Toto te beginnen. Deze bookmaker maakt ook geregeld gebruik van leuke bonussen, waardoor je met een extra hoge bankroll kunt gokken op voetbal en andere grote sportevenementen. 

Door admin