wenskaarten

Wenskaarten voor je bedrijf bestellen gaat snel en handig via Wenskaartenshop.be. Maar ook als particulier kun je terecht bij Wenskaartenshop.be. Even een kaartje sturen. Het is zo’n lange traditie, daarom is een ruime keuze aan mooie kaarten altijd een aanwinst voor het assortiment van een winkel. Het is iets waar de vaste klanten voor terugkomen. Bestel handig en voordelig wenskaarten online bij Wenskaartenshop.be.

Drie voordelen van wenskaarten bestellen online

Met een eigen zaak zijn er de hele dag door altijd weer dingen die moeten gebeuren. Wenskaarten online bestellen is dan handig, want je kunt dit online op elk moment van de dag regelen. Hier zijn 3 voordelen van online bestellen van wenskaarten bij Wenskaartenshop.be.

Binnen 48 uur in huis

Bij Wenskaartenshop.be bestel de wenskaarten makkelijk en ze zijn ook snel in huis. Want eenmaal besteld, dan heb je de wenskaarten binnen 48 uur in huis in heel België en Nederland. Dat is handig als je de kerstkaarten bent vergeten te bestellen. Ook als in de winkel tijdens de feestdagen ineens je door je voorraad dreigt te geraken, is snelle levering handig. Met snelle en zekere levering is Wenskaartenshop.be een leverancier waar je van op aan kunt.

Keuze in diverse prijs- en kwaliteitsklasse

De kaarten zijn in diverse prijsklasse en diverse kwaliteitsklasse aanwezig in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de budget kaarten. Deze kaarten zijn van basic materiaal gemaakt: een licht kartonsoort, eenvoudig ontwerp en basisverf en inktkwaliteit. De luxe kaartsoorten zijn van stevig kwalitatief hoogwaardig karton gemaakt. Ook de inkt en decoratietechnieken zijn van een hoger niveau.

Interessante volumekortingen

Wenskaartenshop.be is de plek waar je als particulier kaarten voordelig per stuk kunt kopen. Maar je kunt als bedrijf of winkel ook voordelig pakketten kaarten kopen. Hierbij wordt de korting groter, hoe groter de partij is die wordt gekocht. Dit begint al bij zeer behapbare hoeveelheden. Zo krijg je al korting bij een afname van 60 stuks kaarten. Dat scheelt al zo’n 12 %, dit kan bij een afname van 1000 kaarten oplopen tot een korting van maar liefst 60%.

Door admin