opvouwbare tassen

Heb jij al ondernemers gebruik zien maken van opvouwbare tassen? In het bedrijfsleven zijn deze soort tassen inmiddels mateloos populair geworden. Ze beschikken namelijk over talloze gunstige kenmerken. Daardoor is het zeker geen wonder dat je tassen die opvouwbaar zijn haast overal ziet. Maar wat zijn nou precies de voordelen van deze tassen voor bedrijven? In deze blog ontdek je het antwoord op dit vraagstuk.

Opvouwbare tassen zijn heerlijk praktisch

Het eerste voordeel van opvouwbare tassen voor bedrijven is dat ze heerlijk praktisch zijn. Het merendeel van tassen is helaas niet zo gebruiksvriendelijk. Meestal past er maar een beperkte hoeveelheid aan spullen in de tas. Met tassen die opvouwbaar zijn is dit echter niet zo. Deze tassen zijn namelijk groter dan gemiddeld. Daardoor zijn ze erg praktisch als je veel spullen ergens naartoe moet nemen.

Ze scheuren nooit

Het tweede voordeel waar bedrijven die opvouwbare tassen gebruiken van profiteren, is dat deze tassen nooit scheuren. Een veelvoorkomend probleem met normale tassen is dat ze erg snel kapot gaan. Denk dan bijvoorbeeld aan een hendel die is afgebroken of een scheur in de tas zelf. Daardoor zijn deze tassen binnen mum van tijd onbruikbaar geworden. Met tassen die opvouwbaar zijn bestaat dit probleem vrijwel niet. Doordat deze tassen gebouwd zijn van stevige materialen, moet je wel heel erg je best doen om dit type tas kapot te maken. Daardoor kun je als bedrijf altijd bouwen op tassen die opvouwbaar zijn.

Perfect voor een gelimiteerde milieuvoetafdruk

Tevens is het een voordeel dat opvouwbare tassen een gelimiteerde milieuvoetafdruk bevatten. Tegenwoordig staat duurzaamheid hoog op de agenda in het bedrijfsleven. Dit eisen klanten ook steeds meer. Daarbij is het zaak om zo min mogelijk milieuschade aan te richten. Normaliter is dit lastig op het vlak van tassen doordat plastic slecht is voor het milieu. Tassen die opvouwbaar zijn, zijn echter anders. Vaak zijn deze niet van plastic gemaakt, maar nog belangrijker is het feit dat ze herbruikbaar zijn. Daardoor heb je als bedrijf minder impact op het milieu.

Makkelijk om op te vouwen

Het vierde voordeel van opvouwbare tassen is dat ze eenvoudig op te vouwen zijn. Veel tassen zijn onhandig om mee te nemen. Ze nemen veel ruimte in beslag of je moet ze ergens weg proppen. Met tassen die opvouwbaar zijn is dit niet het geval. Deze tassen vouw je eenvoudig op en kun je dan ook snel weg stoppen. Daardoor is het gebruiksgemak erg hoog voor bedrijven.

Een extra methode om een bedrijf te promoten

Tot slot is het ook op het vlak van reclame een voordeel om opvouwbare tassen te gebruiken. Het is mogelijk om het logo van je bedrijf op de tas te laten printen via Uts-bags.nl. Wanneer je dus ergens naartoe moet met deze soorten tassen, maak je onderweg gratis reclame. Het is dan ook geen wonder dat op sites als UTS-Bags tassen met een bepaald logo erg populair zijn onder bedrijven.

Door admin