tankstation

De afgelopen 10 tot 20 jaar heeft de techniek de mens ingehaald. Vooral boomers kunnen de ontwikkelingen nauwelijks bijhouden, maar ook jongeren ontdekken nog dagelijkse nieuwe functies op het tankstation. In dit artikel ligt in graag de laatste ontwikkelingen toe en werp ik ook een blik op de toekomst. Hoe ziet een tankstation er over 10 jaar uit? Weet jij het?

De komst van mobiel internet en de smartphone

Dankzij het mobiele internet en de smartphone kunnen we elk tankstation op de hoek van de straat vinden. Als je toevallig in Enschede rijdt en je tank bijna leeg is dan kon je vroeger wel eens een probleem hebben. Tegenwoordig pak je je iphone en roep je “SIri, waar is het dichtstbijzijnde tankstation in de buurt” en je auto rijdt er nog net niet automatisch naartoe.

Overal pinnen

Dankzij de komst van het internet en de dalende kosten van het pinnen die hier mee gepaard gaan kunnen we bij bijna elke tankstation 24 uur per dag en 7 dagen per week onze auto voltanken. Dit is natuurlijk iets waar we vroeger alleen maar van konden dromen. Vaak kon je toen alleen bij de tankstations langs de snelweg terecht om je bolide af te tanken.

Door admin