Een uitschuiftafel is een prima oplossing wanneer je optimaal van je ruimte gebruik wilt maken. Iedere ouder weet het. Kleine kinderen worden groot en dat heeft zo zijn gevolgen voor jouw meubilair. Het begint al wanneer de kinderen vriendjes krijgen op school en in de buurt. Die vriendjes komen mee naar huis en je geeft ze in de keuken aan de keukentafel drinken met wat lekkers erbij. Op het moment dat de vriendengroep van jouw kind groeit krijg je al snel het probleem dat de kinderen niet meer allemaal rond de tafel passen. Het groepje verplaatst zich met morsende bekers limonade naar de huiskamer, naar jouw bank. Niet handig wanneer de kinderen nog jong zijn want na zo’n speelpartijtje ben jij degene die de troep weer mag opruimen.

De aanhang komt mee

Op het moment dat de kinderen ouder worden zal er zich een ander probleem voordoen. We hebben het over de aanhang die meekomt. Een eerste vriendje of vriendinnetje wat aan de familie wordt gepresenteerd blijft natuurlijk gezellig mee eten. En zo zal je familie door de jaren heen gaan groeien. De kinderen zullen zorgen voor een toeloop van mensen in jouw huis waardoor je een grotere eettafel moet gaan kopen. We hebben het dan niet eens alleen over het kostenplaatje van een andere eettafel maar ook over de hoeveelheid ruimte die dit inneemt. Een uitschuiftafel kan dan de oplossing zijn.

Een tafel die met jouw gezin meegroeit 

Een uitschuiftafel is een duidelijk voorbeeld van een meubelstuk wat meegroeit met je gezin. Vanaf het eerste moment waarin je kind in de kinderstoel aan tafel zit tot het moment waarop je kleinkinderen aan je tafel hebt zitten is dit het ideale meubelstuk. Een uitschuiftafel is een meubelstuk wat in de ingeschoven versie nauwelijks ruimte inneemt. Er zijn tafels die gemaakt zijn in de ingeschoven versie voor een gezin van 2 tot 4 personen. Daarna kan je de tafel gemakkelijk uitschuiven naar links en naar rechts waardoor er zomaar 3 tot 6 plekken aan tafel bij komen. Door de constructie van de tafel kan je deze uitschuiven in één handomdraai.

De ideale oplossingen voor levendige gezinnen 

De hoeveelheid personen waarmee je aan tafel zit zal per dag en per moment variëren. Het ene moment zit je gezellig met je partner of kind aan de thee aan tafel en het volgende moment zit je met de volledige aanhang aan het diner. Met een tafel die je kan uitschuiven heb je nooit het probleem dat er te weinig ruimte is. Net als een grote Italiaanse familie gaat er tenslotte niets boven een feestelijk gedekte tafel waar het bovendien gezellig is. De eettafel is in veel culturen het middelpunt van het huis en zo zou het ook moeten zijn in jouw huis. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je het leven met elkaar viert.

Keuze genoeg 

Uitschuiftafels zijn er in een hoop uitvoeringen. Wie naar de meubelshowroom gaat komt er dan ook al snel achter dat er een hoop te kiezen valt. Door te kiezen voor een tijdloos model van De Ruijtermeubel weet je zeker dat je een leven lang plezier hebt van je aankoop. De uitschuiftafel als middelpunt van jouw huis is zo gek nog niet.

Door admin