Binnen een horecakeuken is het in de praktijk vaak van cruciaal belang om de ruimte die voorhanden is zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. Vaak wordt er dan ook zeer doelbewust voor gekozen om de horecakeuken zo klein mogelijk te maken. Op deze manier wordt er uiteraard getracht om zoveel mogelijk mensen een plaatsje te kunnen gunnen in de zaal van de zaak. Eén van de mogelijkheden waarover je beschikt met betrekking tot het organiseren van verschillende objecten of zelfs voedingswaren in je keuken is gebruikmaken van een zogenaamde RVS wandplank. Heb jij hier nog niet veel over gelezen en wil je er wel graag meer over te weten komen? Dan moet je, je zeker even verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie.

Een RVS wandplank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

In eerste instantie zal je tot de vaststelling kunnen komen dat een RVS wandplank kan worden aangekocht in verschillende uitvoeringen. Allereerst spreekt het voor zich dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende afmetingen. Heb je behoeften aan grote RVS wandplanken of eerder aan wat kleinere exemplaren? In beide gevallen zijn er op de markt verschillende mogelijkheden terug te vinden die aan je wensen zullen voldoen en bovendien ook perfect zullen passen aan de wand die je voorziet voor je wandplanken.

De wandplank bestaat uit meerdere niveaus

Naast bovenstaande is het ook zo dat een RVS wandplank uit meerdere niveaus kan bestaan. Vaak is het zo dat er in een horecakeuken voor wordt gekozen om bijvoorbeeld alle gerelateerde ingrediënten zo dicht mogelijk bij elkaar te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan verschillende kruiden. Door te kiezen voor een wandplank van RVS welke bestaat uit verschillende niveaus is dit perfect mogelijk. Je creëert op een efficiënte manier in de hoogte extra opbergruimte wat ervoor zorgt dat elke medewerker in je keuken op de meest optimale wijze kan bijdragen aan de gerechten die worden bereid. Wil je dus graag een wandplank kopen die slechts bestaat uit één enkel niveau? Dan is dat zeker en vast zonder probleem mogelijk.

Wat maakt een RVS wandplank zo interessant voor in een horecakeuken?

De meest ervaren horeca experts kiezen er in de praktijk zowat allemaal voor om gebruik te maken van zoveel mogelijk RVS in hun keuken. Daar is een prima reden voor aan te halen. In eerste instantie ziet dit materiaal er natuurlijk gewoon goed uit. Ze oogt minimalistisch en daardoor tegelijkertijd ook zeer professioneel. Een RVS wandplank kopen is dan ook op dit vlak een uitstekende keuze. Dan hebben we het bovendien nog niet gehad over de uitzonderlijke kwaliteit die ze aan de dag weet te leggen. Ook op dit vlak scoort een RVS wandplank namelijk uitstekende punten.

Kwalitatief en lichtgewicht

Maar weinig andere materialen zijn zo kwalitatief als RVS terwijl ze tegelijkertijd over zo’n lichtgewicht beschikken. Ook dit is een goede reden om ervoor te kiezen om een RVS wandplank te kopen. Dan hebben we het bovendien nog helemaal niet gehad over de hygiënische eigenschappen. RVS staat er algemeen om bekend één van de beste materialen te zijn op vlak van hygiëne. Ook dit maakt ze natuurlijk uitermate geschikt om geïntegreerd te worden in een horecakeuken. Bestel deze daarom snel bij HorecaRama!

Door admin