Eerder kende we Tamara Kops vooral als hardloper en daarna als mamablogger. Tegenwoordig werkt zij als gecertificeerd baby slaapcoach bij Slaapkops. Als echte ervaringsdeskundige zag zij hoe erg de noodzaak was bij sommige ouders om echt aan de slag te gaan met de slaap van hun kindje.

Switch van lifestyle blogger naar kinderslaapcoach

De blog van Tamara Kops bestaat nog steeds, maar hier wordt alleen af en toe nog iets op gepost. Dit gaat puur op gevoel als er tijd over is in het drukke leven van moeder zijn en werken aan een eigen bedrijf. Als kinderslaapcoach blijft bloggen een onderdeel van het werk. Op deze manier worden ouders geïnformeerd en ontvangen zij tips die ze direct kunnen toepassen.

Een aantal jaar geleden is de blog van Tamara Kops gestart als hardloopblog. Dit ontstond doordat zij fanatiek was begonnen met hardlopen en daardoor ook veel was afgevallen. Mensen begonnen te vragen hoe ze dit precies gedaan had en hoe ze was gestart met hardlopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze een blog is gestart en daar al haar ervaringen en tips deelde. Toen ze vervolgens moeder werd, is er een switch ontstaan naar een lifestyle blog waarin ze ook meer blogs schreef over het moederschap, maar ook over reizen en sport. Een veelzijdige blog met voor ieder iets wils.

Het werk als kinderslaapcoach

Tijdens het werk als kinderslaapcoach worden ouders gecoacht om hun kind te helpen met slapen. Dit kan zijn als het kind moeite heeft om in slaap te vallen, maar ook als het kind ‘s nachts veel wakker wordt, ‘s ochtends vroeg wakker wordt of dat de dutjes overdag niet goed gaan. Dit betreft dus eigenlijk alles wat betreft het slapen van kinderen van 0-4 jaar. Het kan soms pittig zijn voor ouders om dit aan te pakken, maar vaak is er al verbetering te zien na enkele dagen of weken. Zowel de ouders als het kind profiteren daar vervolgens van.

Het bloggen en coachen zit in Tamara’s bloed en is een rode draad door de activiteiten die zij de afgelopen periode heeft uitgevoerd. Er worden op beide websites nog blogs gepubliceerd, maar ben je geïnteresseerd in blogs over het leren slapen van jouw kindje, dan raden wij je aan om vooral eens een kijkje te nemen op de blogpagina van Slaapkops. Op deze manier ontvang je regelmatig tips en informatie waar iedere ouder mee aan de slag kan!

Door admin