De laatste tijd wordt er steeds vaker voor een haartransplantatie gekozen. Het is dan ook vaak een haartransplantatie Turkije. De meerderheid van deze behandelingen wordt uitgevoerd bij mannen. Dit komt doordat het best gebruikelijk is voor mannen om vroegtijdig kaal te worden. Dit kan op kleine plekken zijn op je hoofd, maar ook grotere delen haar kunnen uitvallen. Om deze reden kiezen mannen er vaak voor om een haartransplantatie Turkije te ondergaan.

Redenen voor een haartransplantatie Turkije

Niet alleen door kaalheid kiezen mensen ervoor om een haartransplantatie Turkije te ondergaan. Dit is wel de meest voorkomende reden. Wat ook voorkomt, is kale plekken door littekens die je hebt, maar daarnaast ook haaruitval door bestraling. De kale plekken kunnen voor veel onzekerheid zorgen. Het ideaalbeeld wat in de maatschappij heerst speelt hierin een grote rol. Dit is zeker iets wat veel mensen bezighoudt. De keuze om zo’n behandeling te ondergaan kan daarom erg lastig zijn. De behandeling kan deze onzekerheid wegnemen en daarom wordt er dan ook veel voor gekozen. Voordat je de behandeling ondergaat, ga je goed in gesprek met de behandelaar. Hierdoor weet je goed waar je aan toe bent en welke keuze het beste is voor jou.

Het taboe wordt steeds meer doorbroken

Een haartransplantatie Turkije komst steeds vaker voor. Ondanks het ideaalbeeld wordt hierover steeds opener gesproken. Toch heerst er nog steeds een taboe op het onderwerp. Veel mensen vinden dat je moet accepteren wie je bent en hebben snel een oordeel klaar. Echter is het wel een oplossing voor veel mensen om van hun onzekerheid af te komen en dit wordt dan ook steeds meer geaccepteerd. Steeds vaker komen BN’ers er voor uit dat ze een haartransplantatie Turkije hebben ondergaan. Het taboe is zeker nog niet voorbij, maar het gaat de goede richting op. Je moet veel geld neerleggen voor de behandeling, dus het is zeker niet voor iedereen weggelegd. Voor veel mensen is het daarnaast een voordeel dat de behandeling eenmalig is, dus je hoeft het niet op regelmatige basis bij te laten werken.

Hoe gaat zo’n behandeling nou eigenlijk?

Voordat je deze haartransplantatie Turkije ondergaat, moet je een weloverwogen keuze maken. Het is namelijk niet zomaar iets. De behandeling duurt best wel een tijdje. Gemiddeld ben je zo’n acht uur onder behandeling. Tijdens deze behandeling worden haarzakjes verplaatst van de oorspronkelijke plek naar een kaal stukje op je hoofd. Dit is echt een precies werkje. Je haar kan hierna weer gaan groeien. Het resultaat van een haartransplantatie is helaas niet direct te zien. Hiervoor zul je ongeveer een jaar moeten wachten totdat je het eindresultaat zult zien. Voor mensen met weinig geduld is het dus zeker even volhouden, want een jaar is een aardige tijd. Het positieve is dat het herstel wel zo gedaan is. Je zult na ongeveer anderhalve week niks meer terugzien van de behandeling. De pijn is dan ook niet extreem, dus je komt makkelijk weg met enkel een paracetamol.

Door admin