Ben jij op zoek naar een sigarettendoosje omdat jij zelf jouw sigaretten maakt. Of vind je de doosjes waarin de fabriek sigaretten tegenwoordig zitten erg deprimerend en lelijk? Het is een goed idee om de sigaretten, zelfgemaakt of niet, in een leuk doosje te bewaren. Je weet zeker dat ze veilig en droog bewaard worden op die manier.

Als jij jouw sigaretten wilt beschermen dan is het een prima plan om daar een sigarettendoosje voor te gebruiken. Steeds meer mensen maken zelf de sigaretten en daarom is het ook logisch dat je steeds meer verschillende sigarettendoosjes kunt kopen. 

Eigen opdruk op jouw sigarettendoosje

Je kunt de doosjes in allerlei afmetingen kopen. Er zijn ook veel verschillende kleuren verkrijgbaar en je kan ze ook nog eens leuk laten bedrukken. Je hoeft niet meer met kapotte sigaretten op pad want in deze stevige doosjes zitten ze veilig opgeborgen. De meeste doosjes zijn gemaakt van kunststof maar ze zijn ook verkrijgbaar in staal. Ook heb je exemplaren die bekleed zijn met kunstleer of echt leer. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

In een sigarettendoosje drogen jouw sigaretten niet uit. Het doosje is makkelijk mee te nemen in een jas of broekzak. Vaak zijn de doosjes namelijk iets smaller zodat je ze overal makkelijk in kan stoppen. De doosjes zijn heel leuk geprijsd en daarom echt een accessoire die je moet hebben! Het is ook een heel leuk cadeau om weg te geven aan een jarige vriend of vriendin.

Bestel jouw sigarettendoosje makkelijk online

Wil je een leuke opdruk op jouw sigarettendoosje? Je kan makkelijk online bedrukte sigarettendoosjes kopen. Dit kan je al doen in een kleine oplage of zelfs per stuk. Het sigarettendoosje is een echte eyecatcher. De doosjes zijn erg sterk en daarom ook duurzaam. Ze zijn zelfs goedkoper dan de meeste sigarettendoosjes die je elders kunt kopen, dus doe je voordeel. De meeste doosjes hebben ruimte voor twintig sigaretten maar je hebt er ook waar er vijfentwintig stuks in kunnen. Rook jij de 100s sigaretten dan kan je daar ook een sigarettendoosje voor vinden.

Door admin