printer kantoor

Ben je net een bedrijf begonnen en heb je een kantoor nodig? Of ga je met je kantoor verhuizen en heb je daarom ook nieuwe apparatuur nodig? Vaak heb je heel veel meer apparatuur nodig dan je denkt. Het houdt namelijk niet op bij computers! Wij vertellen je in dit artikel meer over alle benodigde apparatuur voor op kantoor.

Een goede printer

Misschien denk je dat je toch alles online en digitaal gaat doen, maar bijvoorbeeld als je op afspraak gaat bij klanten, kan het toch fijn zijn om het een en ander te printen. Dat maakt het tastbaar en het is ook prettiger lezen. Het is logisch dat je daar liever niet te veel geld aan uitgeeft. Echter is het niet verstandig om zomaar een goedkope printer te kopen, want dan ben je uiteindelijk vaak duurder uit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een refurbished printer. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen nog lang mee, maar hebben wel een zeer scherpe prijs. Voor een goede refurbished printer kun je het best terecht bij HP Printer.

Een airco om de boel koel te houden

Ook een airco blijkt hard nodig op kantoor. Het is toch een plek waar vrij weinig frisse lucht te vinden is. Daarnaast worden de Nederlandse zomers steeds warmer. Je merkt vanzelf dat je minder gaat presteren en een stuk minder productief bent wanneer het heel warm is op kantoor. Dat hebben je collega’s ook! Dus voor het comfort en de productiviteit op kantoor, is het belangrijk om een goede airco te hebben die de ruimte lekker koel houdt.

Keukenapparatuur

We zijn allemaal mensen, dus we moeten ook eten en drinken. Daar komt al snel heel wat apparatuur bij kijken. Denk aan een koelkast zodat iedereen daar in ieder geval zijn of lunch in weg kan leggen. Veel mensen vinden het ook prettig om warm te eten op kantoor. En wanneer je een avondje overwerkt, is het wel zo fijn om een magnetron te hebben. En een kantoor zonder koffiezetapparaat? Dat kan natuurlijk niet. Echter drinkt niet iedereen op kantoor koffie, dus denk daarbij ook aan de theedrinkers en schaf een waterkoker aan. Veel kantoren hebben daarnaast ook een tosti-apparaat of grill zodat er in de lunchpauze een lekkere tosti gemaakt kan worden.

Een beamer of tv scherm

Geef je vaak een presentatie aan klanten of komen er vaak klanten op bezoek? Dan is het handig om in je vergaderruimte een beamer of tv scherm te hebben. Zo hoef je ook niet steeds alle notulen te printen! Je laat de belangrijkste punten gewoon zien op het scherm en mailt de notulen daarna door. Scheelt weer in de printkosten en is ook nog eens goed voor het milieu!

Door admin