Een fotohokje huren kan erg leuk zijn voor allerlei verschillende evenementen. Een fotohokje is, zoals de naam al zegt, een hokje waar je foto’s in kan maken. Dit hokje print vaak ook vrijwel direct de foto’s voor je uit zodat je deze mee kan nemen en thuis kan ophangen of in een fotoalbum kan stoppen. Bij grotere evenementen is dit natuurlijk ideaal, omdat je niet elke foto hoeft uit te zoeken en te sturen naar de mensen die aanwezig waren. Daarnaast hebben de gebruikers van het fotohokje ook altijd de foto’s om het evenement te herinneren!

Voor welke evenementen een fotohokje huren leuk kan zijn

Er zijn een aantal evenementen waar een fotohokje bij inhuren leuk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft. Tijdens deze dag zijn al je vrienden en familie bij elkaar. Je wilt natuurlijk met iedereen foto’s maken en de gasten willen ook met elkaar op de foto. Een fotograaf kan niet overal zijn. Laat gasten daarom zelf hun foto’s maken met een leuk fotohokje.

Ook bij een bedrijfsfeest kan het erg leuk zijn om een photobooth in te huren. Wanneer je collega’s net als een groep vrienden zijn kan het leuk om met een hoop gekke attributen op de foto te gaan. Zo kunnen alle collega’s samen de leukste foto’s maken. Daarnaast hebben ze ook altijd een leuke herinnering van het bedrijfsevenement.

Ook tijdens een marketingsevenement of een beurs is het leuk om een photobooth in te huren. Je kan in sommige gevallen namelijk de fotostrip laten personaliseren en hier bijvoorbeeld het logo van je bedrijf opzetten. Wanneer iemand dus de foto’s laat printen staat de naam van je bedrijf er ook op. Dit is natuurlijk een hele slimme vorm van marketing, omdat de meeste mensen het wel erg leuk vinden om op de foto te gaan!

Hoe kan je een fotohokje huren?

Een fotohokje huren is mogelijk via de website van Gearbooker. Er zijn op deze website een aantal fotohokjes die worden aangeboden. Deze kan je voor een of meerdere dagen huren. De eigenaar verhuurt het hokje. Via de website kan je communiceren met de eigenaar en bepaalde wensen bespreken, zoals bijvoorbeeld een custom fotostrip, accessoires en meer. Op deze manier kan je voor een lage prijs een leuk fotohokje huren voor het komende evenement met je naasten, vrienden en bedrijf!

Tip: Gearbooker

Door admin