Tegenwoordig kun je ieder aspect van je uiterlijk aanpassen. In je gezicht kun je jouw lippen voller maken, je ogen wijder en je neus kleiner. Maar wist je dat steeds meer mensen hun kaaklijn scherper maken met fillers? Fillers kaaklijn zetten, is een simpele behandeling die zowel door veel mannen als door veel vrouwen in Nederland gekozen wordt. In dit artikel zal besproken worden waar je aan moet denken als je fillers kaaklijn gaat nemen. Eerst worden de redenen uitgelegd waarom mensen fillers nemen, hoe de behandeling precies werkt en wat je kunt verwachten na de behandeling. Ook worden de kosten genoemd die je kunt verwachten.

Waarom zijn fillers kaaklijn zo populair?

Fillers kaaklijn worden steeds populairder. Dit is ook niet gek. Het kan zijn dat je niet blij bent met de kaaklijn die je van nature hebt. Bijvoorbeeld omdat deze niet genoeg opvalt of niet mooi gevormd is. Het is makkelijk om een scherpe uitstraling te creëren via fillers kaaklijn. Een scherpe en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugdigheid uit. De behandeling is makkelijker dan ooit, omdat je geen operatie meer hoeft te ondergaan om een mooie kaaklijn te hebben. Daarnaast zie je steeds meer influencers, vrienden en familieleden die ook fillers kaaklijn hebben gezet. Tegenwoordig is deze vorm van cosmetische chirurgie niet zo’n ‘big deal’ meer dan dat het vroeger was.

De behandeling: snel, makkelijk en betrouwbaar

Deze vorm van cosmetische chirurgie is geen ‘big deal’ meer omdat een behandeling snel, vertrouwd en makkelijk uitgevoerd wordt. Je kunt tijdens het consultgesprek met je arts overleggen hoe je jouw kaaklijn gevormd wilt hebben. De arts beslist dan samen met jou waar de kleine injecties worden gezet. Dit zal de arts doen aan de hand van jouw wensen. De hele behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten. Voor deze behandeling heb je geen verdoving nodig. Dit komt omdat de fillers van zichzelf een verdovende stof in zich hebben. Ook hierom is het een stuk makkelijker om fillers kaaklijn te zetten in plaats van een operatie. Dit is ook prettig voor je herstel.

Hoe verder na fillers kaaklijn?

Als je fillers kaaklijn hebt gezet, zal dit gedaan zijn met een minuscule naald. Hierdoor zie je na de behandeling eigenlijk geen sporen meer. Het kan zijn dat je kleine blauwe plekken krijgt op de plekken van de naalden. Maak je geen zorgen, dit is normaal na het krijgen van een injectie. Echter komt dit zelden voor. Het is wel belangrijk dat je na ongeveer 2 tot 4 weken terugkomt naar de kliniek. Dan zal de arts die destijds jouw fillers heeft geplaatst, controleren of ze nog goed zitten en of de behandeling geslaagd is. Fillers blijven niet voor altijd. Na 6 tot 12 maanden zul je zien dat de fillers steeds minder prominent zijn en dat je langzamerhand je oude kaaklijn weer terug krijgt. Je kunt hierna opnieuw fillers laten zetten.

De kosten fillers kaaklijn

Opnieuw fillers laten zetten hoeft geen probleem te zijn. De behandeling kost namelijk relatief weinig, met prijzen die beginnen vanaf 250 euro voor een behandeling fillers kaaklijn. Als je een erg uitgebreide behandeling wilt, loopt dit bedrag op.

Door admin